SSTS

Äldre valpar / vuxna hundar till salu

Här finns information om äldre valpar och vuxna tibbar som är till salu. Det kan vara hundar som av någon anledning skall omplaceras av privatperson eller hundar som säljs direkt av uppfödaren. 

Regler för annonsering på denna sida hittar du HÄR.

Skicka ditt mail med alla uppgifter, samt ev bild, på den hund som ska omplaceras / säljas till valplistan@tibetanskspaniel.org  
Charlie

 

Vi behöver tyvärr hitta ett nytt kärleksfullt hem till vår älskade Charlie pga mycket ändrade levnadsförhållanden som gör att han inte får den tid och uppmärksamhet han förtjänar. Han är en väldigt kärleksfull och charmig sällskapshund som går bra med allt och alla - både hundar, katter och barn. Trivs med att ligga hemma och mysa med matte/husse en hel dag (helst i sängen med huvudet på kudden) men följer mer än gärna med på allt som erbjuds! Behöver dock ordentlig ensamhetsträning innan han lämnas själv. 

Vill såklart att Charlie kommer till ett hem som har massor av tid och kärlek att ge honom, och där han får bo resten av sitt liv. Han har blivit uppfostrad (så bra man kan uppfostra en envis tibbe...) genom positiv förstärkning och ser gärna att ny ägare delar samma syn på uppfostran. Han är en toppenhund och det är med stor sorg i hjärtat vi tagit detta beslut. 

Rocknjax Charlie blir 2 år i November och är registrerad i SKK. Okastrerad. Finns i Falun, Dalarna. Provperiod på 2 veckor med deposition för att se att allt fungerar bra innan fullständigt köp.

Kontakt: Anna Höglund Duran an0na@hotmail.com

v.43 25/10


 

 Tillbaka till Köpa Tibetansk Spaniel